dongen2018kl

Eline van Boxtel

 

ElineEline van Boxtel-Pullens is sinds 1 januari 2020 wethouder voor de PvdA in Dongen. Ze heeft daarmee Bea van Beers opgevolgd.  Eline is te bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch:(06)41897898

Jong, enthousiast en initiatiefrijk. Dat is Eline van Boxtel-Pullens. Laat u zich niet afschrikken door haar jeugdigeleeftijd. Met 33 jaar manifesteert zij zich als een gelijkwaardige gesprekspartner. Zij gaat voor diepgang, daarna stort ze zich vol overgave op het uitwerken van ideeën en het uitvoeren van plannen. Haar favoriete politicus is Martijn van Dam, omdat hij de afgelopen jaren een grote sprong in zijn ontwikkeling heeft gemaakt en landelijk steeds zichtbaarder wordt. Hoe staat het met de politieke ambities van Eline?

“In mijn vorige werk als communicatieadviseur heb ik al veel gemeenten, colleges en raden gezien”, aldus Eline. “Ik vind het een uitdaging om in Dongen met die ervaring, maar ook met een jonge en frisse blik als wethouder aan de slag te gaan. De Partij van de Arbeid past bij mijn eigen overtuigingen. Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijk is, ongeacht afkomst, leeftijd, beperking of geslacht. Ik ben trots op hetgeen we de afgelopen periode met de partij hebben bereikt. Er ligt weer een prachtig programma: een goede en stabiele basis voor de komende tijd. Ik zal er staan, altijd!"